Nu is nog zo zonder jou

Agenda

"Nu is nog zo zonder jou' - High Tea

Vrijdagmiddag 29 Maart 2019, Zutphen

Een ontspannen Hightea met aan tafel de schrijfster/jong weduwe Marloes Harkema. Bij mooi weer kunnen we een stuk wandelen in de uiterwaarden. Georganiseerd door Alwitha Kuenen, weduwe en initiatiefnemer van "Blij en Rouw", activiteiten voor weduwes.

Tijd: 13.30 tot 16.00 uur, lokatie: Zutphen
Kosten: €12.50
Aanmelden kan op www.blijenrouw.nl

Eerdere activiteiten

Allerzielen - Boekpresentatie in de Bblthk, Wageningen

Vrijdagavond 2 november 2018
Van oudsher staan we op Allerzielen stil bij wie we missen, of een verlies nu kort of lang geleden is. Deze keer doen we dat met het nieuwe boek “Nu is nog zo zonder jou” van de Wageningse schrijfster Marloes Harkema. Ze zal voorlezen uit haar boek en in gesprek gaan met de aanwezigen. Iedereen is welkom!

Teder en herkenbaar schetst Marloes hoe zij als jonge weduwe haar weg zoekt en uiteindelijk vindt in het landschap van rouw. In haar verhalen maakt ze je deelgenoot van doorwaakte nachten, de stamelende reacties van haar omgeving en het zwijgen over de dood. Op poëtische wijze schrijft ze over de weerstand om los te laten, maar ook over veerkracht en verzachting.
19:00 21:00 | Bblthk - Stationsstraat 2, Wageningen
Toegang gratis | Facebook event

Weduwenbijeenkomst De Gedenkplaats, Fort Nigtevecht

Zondagmiddag 14 oktober 2018 
max 20 personen
14:00 - 17:00

Naar aanleiding van het boek "Nu is nog zo zonder jou" een bijeenkomst voor weduwes, georganiseerd door De Gedenkplaats & Marloes Harkema. https://fortnigtevecht.nl.
Facebook event

Openbare boekpresentatie

Donderdagavond 21 Juni
Villa Erica, Ericapark 1, Bennekom
20.00 - 21.30 (inloop vanaf 19.30)
Graag aanmelden via info@scrivomedia.nl